top of page
Melekmullistus.png
ROOLIPELI: Image

PELIMAAILMA

Uuden Legendan pelialueena toimii nykyajan Japani seitsemän prefektuurin voimin. Täysin realistinen peli ei ole Japanin ilmaston, alueiden tai eläinlajien suhteen. Pelialueet koostuvat sekä Ginga-maailmassa esiintyneistä että keksityistä ja olemassa olevista Japanin alueista. Foorumilla on myös mahdollisuus peleihin Japanin ulkopuolella, vaikka pelit pääasiallisesti käydäänkin Japanissa. Pelialueiden tarkemmat kuvailut löydät foorumilta.

ROOLIPELI: About

KASVILLISUUS

Pelimaailman kasvillisuus on lähes kauttaaltaan samanlaista kuin Japanissa. Japanissa on subtrooppista kasvillisuutta, ikivihreitä lehtipuumetsiä ja tundra- ja vuoristokasvillisuutta unohtamatta tulivuoria, joista kolmasosa on aktiivisia. Tämän vuoksi Japanissa on jatkuvasti maanjäristyksiä, joista voimakkaimmat saattavat olla erittäin tuhoisia. Suurimmat maanjäristykset johtavat tsunameihin, joita pelissäkin on ollut.

ROOLIPELI: About

ILMASTO

Ilmasto on hyvin vaihteleva ja monipuolinen. Aivan pohjoisosassa talvi on pitkä ja voi tulla runsaasti lunta, kun taas etelään mentäessä ilmasto voi muuttua jopa subtrooppiseksi. Kesä puolestaan on melko kostea ja lämmin, kun taas loppukesästä, lähempänä syksyä taifuunien syntyminen on yleistä matalapaineiden vuoksi ja tuovat usein rankkasateita. Pelissämme korkein mahdollinen lämpötila on +38 astetta, matalin -20 astetta.

ROOLIPELI: About

ELÄIMISTÖ

Japanin eläimistö on runsas ja monipuolinen. Eläinlajit tulevat Koreasta ja Kiinasta lauhkean vyöhykkeen lajeista, mutta myös Kaakkois-Aasian subtrooppisista ja Siperian subarktisista lajeista. Tunnetuimpia ovat karhu, villisiat, supikoirat, peurat ja ketut. Lintulajeja on hyvin paljon kuin myös kaloja vesistöissä. Merelle katsoessaan voi nähdä delfiineitä ja valaita.

ROOLIPELI: About
kaori.png
ROOLIPELI: Image
bottom of page