top of page
pexels-dsd-3917809_edited.jpg

UUSI LEGENDA

“Hopeanuolen pojan, Weedin, kuolemasta on kulunut jo yli 30 vuotta ja uudet sukupolvet hallitsevat Japanin vuoria ja metsiä. Legendojen teot eivät ole kuitenkaan unohdettuja, vaan tarinat niistä ovat kulkeutuneet isältä pojalle ja sukupolvelta toiselle. Japanin metsissä vaeltaa yhä koira- ja susilaumoja, taistellen kukin omien arvomaailmojensa puolesta.”

ETUSIVU: Image

SINÄ VOIT VAIKUTTAA, VALITSE PUOLESI...

Kuinka käy, kun Japani ei ole enää entisensä kahden ydinvoimalan tuhoutuessa ja tehdessä suuria tuhoja Japanin eteläisessä osassa. Laumat ovat vaihtaneet paikkaansa, löytäneet tukikohtansa, mutta elintilan pieneneminen on tuonut mukanaan enemmän konflikteja kuin koskaan. Syntyykö mullistuksen myötä uusia ryhmittymiä ja pettääkö joku oman laumansa? Entä mitä laumattomat tekevät kaiken tämän keskellä? Vaikuta valitsemalla puolesi. Onko hahmosi lojaali laumalainen, yksinäinen susi vai jotain aivan muuta?

ETUSIVU: About
linusvalmis.png
ETUSIVU: Image

TERVETULOA

Olet saapunut vuonna 2010 perustetun Uusi Legenda -roolipelin kotisivuille! Uusi Legenda on foorumilla pelattava koiraeläinroolipeli, jonne ovat tervetulleet niin aloittelevat pelaajat kuin kokeneemmat konkarit. Pelissä elää sekä suurempia että pienempiä laumoja, unohtamatta saarien eloa värittäviä laumattomia kulkijoita. Yksikin voi vaikuttaa Japanin tilanteeseen, yksikin voi liikauttaa herkkää vaakaa ja ajaa laumojen väliset suhteet aivan uudenlaiseen suuntaan.

Tule mukaan ja jätä oma tassunjälkesi Japanin lähtemättömään historiaan! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ja toivomme, että näemme piakkoin myös foorumilla!

ETUSIVU: About
discordii_edited.png

Roolipelistä kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään Discord-serverillemme! Sitä kautta voit etsiä etukäteen hahmollesi suhteita ja tutustua roolipelin käytäntöihin.

ETUSIVU: About

Inspiraationa Ginga​

Uuden Legendan inspiraationlähteenä on toiminut Yoshihiro Takahashin Ginga-saaga ja sen miljöö. Roolipeli elää kuitenkin omaa elämäänsä, omine juonikuvioineen ja tapahtumineen. Tapahtumapaikat ovat keksittyjä, Gingasta tuttuja tai muuten Japanissa olemassa olevia paikkoja. Pelaajat pelaavat omilla hahmoillaan ja Ginga-maailman hahmot toimivat tarvittaessa ainoastaan inspiraationa.

Pikalinkit

ETUSIVU: Services
bottom of page