top of page

LAUMAT

Uudessa Legendassa on viisi päälaumaa, yksi sivulauma, kolme ryhmittymää sekä laumattomat.

6Z3a7dU.jpg

OHUN SUOJELIJAT

Futago-sola, Akitan prefektuuri
Lauman tiedot

Ohun suojelijat on lauma, joka polveutuu alkuperäisistä Ohun sotureista, jotka valtasivat Futago-solan villikoirien paratiisiksi vuosia sitten. Ohun suojelijat tunnetaan ystävällisenä ja tasapainoisena laumana, vaikka senkin sisällä on kuohunut. Lauma asuttaa ydinonnettomuudelta säästynyttä Futago-solaa ja sen kokoontumispaikkana on legendaarinen Torahammas. Ohun suojelijoihin hyväksytään syntyperäisten ohulaisten lisäksi laumattomia ja muista laumoista lähteneitä. Lauma tarjoaa myös turvapaikan sitä tarvitseville. Ohun suojelijoita johtavat energinen ja toimelias Davina, sekä lempeä ja oikeudenmukainen Grust.

Jagrali_sutisota.png

ALPPIEN VARTIJAT

Vuoristokylä, Fukushiman prefektuuri
Lauman tiedot

Alppien vartijat on kunnianhimoinen lauma, joka tavoittelee maineensa ja voimansa levittämistä koko Japaniin - Keinoja kaihtamatta. Lauman tukikohtana toimii Fukushiman prefektuurissa, Arakai-vuoren seudulla sijaitseva Vuoristokylä. Alppienvartijat puolustavat reviiriään tarkasti ja raivolla, eikä tunkeilijoita katsota hyvällä. Lauman hierarkia on selkeä ja laumassa vallitsee tiukka kuri, uskollisuus laumalle on ehdotonta ja petturit teloitetaan epäröimättä. Alppien Vartijoita johtaa kunnianhimoinen ja kavala suursnautseri, Sarge.

LAUMAT: Services
fugsytradeh_edited_edited.jpg

KOGAN SHINOBIT

Puumajakylä, Iwaten prefektuuri
Lauman tiedot

Kogan shinobit ovat harjaspäisistä shikokuista koostuva ninjakoira suku, jonka perinteet ja noudattamat tavat yltävät satojen vuosien päähän. Laumaan voi liittyä ainoastaan siihen syntymällä eikä ulkopuolinen voi koskaan tulla osaksi tiivistä yhteisöä. Tekniikoiden varjeleminen on jokaisen Kogan elin iän kestävä tehtävä ja uskollisuus katsotaan shinobin peruselementiksi. Laumaa vastaan kääntyvät saavat Kogasta ikuisen ja periksiantamattoman vihollisen jonka päätavoite on tuhota vastustajansa. Hierarkia, tavat ja korkea-arvoisten kunnioitus on lauman kesken selvästi näkyvä elementti ja selvä osa arkistakin käytöstä. Korkea-arvoisempien uhmaamisesta voi seurata jopa kuolema. Kogan shinobeja johtaa nykyisin johtajan henkivartijasta, koko lauman vartijaksi tiensä raivannut kuumaluontoinen, mutta etevänä shinobina tunnustettu Sunata.

LAUMAT: Services
LAUMAT: Services
relatives_by_kalseah_ddn8nnp-fullview_edited_edited.jpg

IGAN SHINOBIT

Iga-metsä, Yamagatan prefektuuri
Lauman tiedot

Igan shinobit tunnetaan puissa liikkuvana ja oppejaan sekä tekniikoitaan visusti ulkopuolisilta suojelevana ninjakoirasukuna, jonka juuret ulottuvat jopa vuosisatojen taakse. Vaikka lauma ei ole erityisen suuri, on sen jäsenillä todella tiiviit sidokset toisiinsa: ulkopuolisia ei joukkoon oteta, vaan jokainen iga on syntynyt laumaan. Lauman jättämistä seuraa petturin leima ja kiinni saatua petturia odottaa poikkeuksetta kuolemantuomio. Tällä tavoin pyritään varmistamaan, että shinobitekniikat ja niiden salat eivät päädy ulkopuolisten tietoon. Igassa perinteillä ja etiketillä on merkittävä rooli ja näillä onkin itseisarvoa igoille. Aiemman johtajan kadottua nousi johtajaksi armottomasta otteestaan Japanissa tunnettu useiden sotien veteraani Higashi, joka on toiminut lauman päänä aiemminkin. Uudelleen valtaan noustuaan alleviivaa vanha sotaherra Igojen kulttuuriperinnön merkitystä, historian vaalimista ja sen virheistä oppimista sekä igoja uhkaavien tekijöiden eliminoimisen tärkeyttä. Uudet, uhkaavat tuulet puhaltavat Yamagatassa lauman sotaharjoitusten alkaessa.

2Mq0Lkp.jpg

SUSIEN MONARKIA

Watatsumi-jō, Niigatan prefektuuri
Lauman tiedot

Susien Monarkia on pelkistä susista koostuva lauma, joka on asettanut tukikohtansa Niigatan perfektuuriin Watatsumi-jô nimiseen paikkaan, jouduttuaan häädetyksi Hokkaidolta. Monarkiaan syntymättömät sudet ovat vapaita liittymään laumaan - osoitettuaan lojaaliutensa ja kelpoisuutensa alfalle. Laumassa ei suvaita koirien / koirasusien kanssa veljeilyä. Monarkian pettäneitä odottaa armotta kuolema. Sitoutuminen alfaan ja laumaan on pysyvää. Laumaa johtaa nopeasti betaksi ja siitä vielä nopeammin alfaksi noussut naaras - Nakano.

LAUMATTOMAT

Laumattomiksi kutsutaan niitä, jotka eivät koe soveltuvansa mihinkään laumaan tai raivaavat tietään eteenpäin yksinään. Laumattomat ovat yleensä kotikoiria, laumasta häädettyjä tai muuten eksyneitä, jotka eivät ole paikkaansa löytäneet. Joskus vaikea luonne tai vahvat periaatteet saattavat estää laumaan sopeutumisen, toisinaan syy voi olla jokin aivan muu.

SIVULAUMAT, RYHMITTYMÄT

Sivulauma on päälaumaa pienempi, pelaajan pelien kautta rakentama lauma. Sivulaumoilla on päälaumojen tapaan selkeät päämäärät. Sivulaumat voivat kasvaa päälaumaksi. Ensimmäinen hahmo ei voi kuulua sivulaumaan.
Ryhmittymät ovat sivulaumoja pienempiä yhteisöjä, jotka rakentuvat peleissä vastaamaan hahmojen tarpeita. Mikäli ryhmittymän tavoitteet ja koko sen mahdollistavat, se voi aikanaan kasvaa sivulaumaksi. Ensimmäinen hahmo ei voi kuulua ryhmittymään.

LAUMAT: Services
bottom of page